4 Knuffels op een rij

Ik ben al jaren bevriend met Astrid en Fran.  Graag wil ik jullie even voorstellen aan mijn 4 kleinkinderen.

 

EMMA: heel bijzonder, ons eerste kleinkind, zo aandoenlijk met haar apie en tut.  Ze wordt al 4 jaar.

FRANS: heel bijzonder, de stamhouder.  Opa, beretrots, dat hij naar hem is vernoemd. (Familietraditie). Als Frans bij ons komt, loopt hij altijd regelrecht naar zijn grote vriend, de beer.

FLEUR: heel bijzonder, omdat ze in een moeilijke periode geboren is.  Zij heeft ons er doorheen geholpen.  Zo een lief, vrolijk, enthousiast kind.  Samen met haar grote vriend konijn is ze om op te vreten.

MIA, heel bijzonder, (vernoemd naar de moeder van Frans), pas 3 maanden oud, maar nu al zo een band met ons.  Welke knuffel het gaat worden, weten we nog niet, maar haar duimpje heeft ze alvast gevonden!

 

En toen ging ik in November 2021 lunchen bij Astrid.  Ik kwam bij haar binnen en mijn oog viel meteen op het beeld van het meisje met de aap.  Ik wist het meteen, dit is Emma met Apie!!!  Die nacht lag ik wakker en kreeg een geweldig idee.  Ik wil dat beeld, ik ga morgenvroeg Astrid bellen en vragen of ze voor mijn andere kinderen ook een toepasselijk beeld wil maken.  Ze was meteen enthousiast over het idee.  Ze is er nu volop mee bezig.  Wat een inspiratie heeft ze toch en de passie waarmee ze hieraan werkt is onbeschrijflijk.  Het is ook altijd fijn om naar haar te luisteren, zo boeiend hoe ze over haar vak kan vertellen.  Samen met mijn man Frans, ben ik heel benieuwd hoe de volgende 3 beelden gaan worden.

Astrid, je bent een kanjer, dankzij jou genieten we dadelijk elke dag van onze kindjes.  En als wij er later niet meer zijn, dan hebben ze elk een mooi kunstwerk als herinnering aan deze mooie tijd.

Bedankt Astrid, dat je dit voor ons wil realiseren.!

Lieve groet,  Patricia

 

Ga terug naar de vorige pagina

This function has been disabled for Astrid Huisman - Biemans.