Toffe bende

Sophie en Axel waren voor deze opdracht vooral geïnspireerd door mijn reeds tevens in opdracht gerealiseerde sculpturen “Dearness” en de Kracht van 8″.

“Wij zijn op zoek naar een beeld dat vriendschap en gezelligheid onder familie en vrienden symboliseert.  Temeer omdat dit een geschenk is van onze familie en vrienden.”

Daar Sophie en Axel 4 kinderen hebben was het wenselijk om 6 personen weer te geven waardoor èn  het gezin èn hun vriendschap kon worden verbeeld.  Samen vieren ze regelmatig een feestje en drinken daarbij een gezellig drankje samen!

Zichtbaar is dat het verliefde koppel wordt omringd door vrolijke personen die een eigenheid hebben, die warmte, vertrouwen, energie en plezier uitstralen, met elkaar proosten op het leven en positief in de toekomst kijken.  Je wordt vrolijk als je bij deze Toffe bende in gezelschap bent!

Het muurtje in de tuin waarbij Toffe bende s’ avonds wordt aangelicht is de aangewezen locatie voor dit sculptuur.  Het gezelschap heet je welkom om daarna met een brede glimlach het huis te betreden

 

This function has been disabled for Astrid Huisman - Biemans.